Opet?

Nisam sigurna baš tačno u mesec, ali ima jedno 5-6 godina od kako sam poslednji put napisala bilo šta online, a u vidu bloga. Možda nisam imala šta da kažem, ili samo nije bilo dovoljno vremena – niti znam, niti me interesuje, a opravdano sumnjam: ni osobu koja ovo čita.

Razmišljam odavno da ponovo krenem sa javnom histerijom iznošenjem mišljenja, sad imam i razlog više – posao. Tačnije, oba posla.
Uh, o čemu bih sad pisala sve, ne znam prosto odakle da krenem. Zato ću, kao iskusni decenijski pisac, upravo sad da stanem, sačekam da se iz hora glasova u glavi izdvoji jedan i kaže šta ima svetu.
Do tada, idem da istražujem temu: obveznice. To je novi diplomski koji pišem.

By | 2010-11-23T20:08:31+00:00 September 2nd, 2010|Da mislimo o tome|0 Comments

About the Author:

Web preduzetnica od 2011. godine - osnovala agenciju Šnajderaj, za krojenje društvenih mreža po meri, koju 2013. zbog proširenja posla preimenuje u agenciju za poslovno (web) savetovanje Marketing ITD. Govorila na nekoliko regionalnih konferencija, rado prenosi drugima znanje i iskustvo. Srećna mama Mateja i Maše. Preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Leave A Comment