Home » Društvene mreže » Spajanje dve Facebook stranice u jednu

Spajanje dve Facebook stranice u jednu

Ukoliko ste iz bilo kog razloga za svoj brend, posao, uslugu napravili i profil na Fejsbuku, a ne (samo) fan stranicu, vrlo je moguće da ste razmišljali o tome kako bi bilo dobro da spojite profil i fan stranicu u jedno – hvala Fejsbuku, i to je omogućio.

Koji su koraci za to i šta treba znati pre i posle dato je u ovom tekstu.

Šta je potrebno znati?

Prvo i osnovno: dobro razmislite šta dobijate, a šta gubite (objasniću i zbog čega).

Drugo: za sada je moguće spojiti samo stranice koje su nekada bile profili sa drugim stranicama istog naziva. Zapamtite ovo.

[VAŽNO] Obzirom da će vam prebacivanje profila u stranicu obrisati sve osim prijatelja (dakle, slike, poruke, komentare i slično) verovatno ćete želeti da na svoj računar snimite kopiju tih poruka. Ovo ne možete naknadno uneti na neki Fejsbuk profil, ali je vrlo moguće da u tim porukama ima nekih brojeva telefona, bitnih poruka i sličnog što biste želel ida sačuvate i čemu biste želeli da imate pristup. Da ne bude posle: jao! za svaki slučaj idite na Account settings (Podešavanja naloga) i kliknite na Download a copy of your Facebook data (Preuzmi kopiju svojih Fejsbuk podataka) – kako je i pokazano na slici (klik na sliku će vam je uveličati):

Korak 1 – Pretvaranje profila u stranicu

Ulogujte se na Fejsbuk sa profilom od kojeg želite da napravite stranicu, pa kliknite na: Promena profila u stranicu. Dalje vas Fejsbuk sasvim lepo vodi, a procedura je ista kao kod kreiranja nove stranice: izabrete tip stranice, date joj ime – ime ove stranice mora biti IDENTIČNO stranici sa kojom želite da je spojite!

Čestitam, sada imate dve stranice istog imena :)

Korak 2 – Spajanje dve stranice

Idite na novonastalu stranicu, na Edit info, pa na Resources. Videćete opciju Merge pages (u testiranom slučaju se pojavila tek posle 2-3 dana!), kliknite na nju i pojaviće vam se upozorenje da će sve fotografije, objave na zidu, komentari i slično biti izgubljeni (to je ono zbog čega sam vam rekla da dobro razmislite šta gubite, a šta dobijate ovime).

Moj izbor je bio spajanje dve stranice, obzirom da mi je ipak lakše da sve fotografije ponovo dodam, nego da se i dalje borim “na dva fronta”, odnosno, da upravljam i profilom i fan stranicom. Od profila sa oko 3,800 prijatelja i stranice sa približno 2,300 fanova dobila sam jednu, novu stranicu sa 4,900 fanova

Korak 3 – Obaveštavanje fanova

Kako ljudi ne bi bili zbunjeni, potrebno ih je na neki način obavestiti. Moj je bio objava statusa prvo na profilu, potom na novonastaloj stranici, te na staroj, kao i ovaj tekst. Odvojte još nekoliko minuta i posvetite ih svojim fanovima. Možete, takođe, poslati i obaveštenje svim fanovima stranice, mada nisam sigurna koliko njih to zaista i čita – no, vredi pokušati.

Potrudila sam se da u što je manje reči objasnim postupak. Ukoliko je nešto ostalo nejasno, stojim na raspolaganju za odgovore i dalju pomoć.

Ukoliko ne želite da propustite naredne tekstove, prijavite se na newsletter (ne prodajemo e-mail adrese, ne šaljemo spam mailove – čak ni čestitke za nove godine, božiće i rođendane – dakle, dobićete u inbox samo ono zbog čega ste se prijavili: mail svaki put kada bude objavljen novi tekst):

* obavezno popuniti


Ukoliko smatrate da bi ovaj tekst mogao biti koristan i nekom drugom, podelite ga s drugima. Ukoliko imate predlog ili pitanje, ili ukoliko želite da predložite sledeći tekst, ostavite komentar ispod teksta.

About Sandra Kravitz Simonović

Web preduzetnica od 2011. godine - osnovala agenciju Šnajderaj, za krojenje društvenih mreža po meri, koju 2013. zbog proširenja posla preimenuje u agenciju za poslovno (web) savetovanje Marketing ITD. Govorila na nekoliko regionalnih konferencija, rado prenosi drugima znanje i iskustvo. Srećna mama Mateja i Maše. Preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Check Also

Besplatni dodaci za WordPress blog

Nakon što ste prošle nedelje dobili lep izbor za nove i besplatne adaptivne WordPress teme …

108 comments

 1. Super je ovo! Samo mi to oko naziva nije jasno… A ako se promeni naziv strane kao sto je na profilu, ili na profilu kao sto je naziv strane i tako zadrzi par dana dok se ne izvrse izmene, da li ce da deluje? :)

  • bitno je da se te dve stranice koje želiš da spojiš zovu isto
   u mom slučaju je to bio krojački atelje šnajderaj (fan stranica), dok se profil zvao šnajderaj krojački atelje – kada sam profil pretvarala u stranicu preimenovala sam ga takođe u krojački atelje šnajderaj i to je to

   naziv stranice se može promeniti samo dok stranica ima ispod 100 fanova

   • ako ovo funkcionira jos hteo bih da pitam nesto
    ja kad sam
    spajao strane nisam promenio ime mog profila i fan strane. sad je moj
    profil nestao. cak ne mogu ni da se ulogujen uopste na fb. vidim samo
    moju fan starnu ali sa polovicnim funkcijama. jel moze nekako da se
    ponisti ova procedura i da povratim moj fb profil

 2. znaci nemam sanse posto sam presla 200 a na profilu su mi zabranili da menjam :/ hvala ti u svakom slucaju, znacice mnogima sigurno :*

 3. aha ok, probacu pa ti javljam, hvala jos jednom!

 4. Meni nije jasno zašto se uopšte gube svi ti podaci. Ne vidim tehni;ki raylog, mora da je to samo još jedna od ideja kako maltertirati korisnike.

 5. Stefan Marecek

  Ej Sandra jel imas mozda Fb da mi objasnis ovo mi nista nije jasno…
  Pls reci kako da te nadjem…
  Ja bih zeleo da prebacim clanove iz jedne stranice u drugu… znaci jedna ima 2.000 clanova a druga 99 dobro to stoji… a nije mi jasno sta ima veze ovo brisanje porua slika i svega toga sa tim prebacivanjem… ? pls. hvala

  • kao što je i Peđa Supurović napisao u komentaru iznad, verovatno je samo neka zavrzlama do njih
   imaju problem sa bazom podataka, odnosno, ne umeju/ne žele da spoje dve baze u jednu
   i tako se to spajanje dve stranice u jednu tretira kao pravljenje nove, u kojoj zadržavaš samo "lajkere", odnosno fanove

 6. imala sam oko 50-ak profila…i prebacila sam ih u nekoliko svojih stranica…ali više ne mogu…blokiraju mi profil…zašto? i hoće li mi tako uvijek ili? i hoće li se moć kasnije prebacivat? i hoće li ove stranice na netu uvijek bit?

  • fejsbuk, koliko je meni poznato, a i sudeći po novcima koji se ulažu u njega, neće skoro nestati
   ovo znači da će i stranice postojati na njemu, a u kojoj formi – to niko od nas ne može znati :)
   profil ti blokiraju zato što te smatraju spamerom (šta je to možeš pročitati na sledećem linku: http://snajderaj.com/2010/11/kako-ne-biti-dosadan… )
   najbolje bi bilo da se neko vreme "primiriš" i ne spajaš ništa, nego imaš normalne aktivnosti (lajkovanje drugih statusa, deljenje linkova, postavljanje slika i sl.), pa onda nakon nekog vremena da pokušaš ponovo

 7. Hm…Super je ovo, samo me interesuje da li se brisu podaci iz obe stranice koje spajamo (tu pravu i profil) ili samo iz profila koga pretvaramo u stranicu? Dakle, da li ce mi se pobrisati sve ono sto vec postoji na pravoj stranici ? :) hvala unaped

  • kada od profila praviš stranicu, obrisaće se sve osim prijatelja, koji postaju "lajkeri", odnosno fanovi
   kada od dve stranice praviš jednu, onda će ti fejsbuk sam napisati koja stranica će biti "pretopljena" u drugu, odnosno, sa koje stranice će se obrisati svi podaci – osim "lajkera"

 8. Complete this process on a recognized device

  For your security, you need to complete this process from a computer you've used for browsing Facebook in the past. If this isn't possible, contact customer support.

  ZAKAJ MI TO PIŠE?????????? molim brz odgovor :S

 9. Meni se nemože promjeniti ime ! Zašto ?
  Piše mi -> Our automated system has detected that the name "Dulce.*" is not same or similar to your profile name "Eta ßł". Please keep it same or similar and retry.

  • stranica (facebook page) može da promeni ime samo ukoliko ima manje od 100 fanova
   a svoje profil ime može da menjaš nekoliko puta (ne znam tačan broj), sve dok oni (facebook) ne pomisle da si preterala i odluče da ti suspenduju mogućnost promene imena
   stranice koje spajaš moraju biti istog naziva – potpuno istog!
   samo tako mogu da se spoje u jednu

 10. A meni ga nema ono Merge Pages sta da radim?

 11. Šta znači Resources .. mislim kod mene je na hrvatski jezik ??

 12. Ako spojis 2 stranice da li ce to naskoditi tvom profilu?

 13. nemogu svoj drugi profil pretvoriti u stranicu!!! For your security, you need to complete this process from a computer you've used for browsing Facebook in the past. If this isn't possible, contact customer support. TO MI PIŠE! A SAMO SE SA OVOG KOMPA JAVLJAM!

 14. meni piše Došlo je do pogreške prilikom otvaranja vaše stranice… wtf -.-

 15. više se ne može. piše da nije stavljeno isto ime kao i na profilu.a nisam ništa menjala…wtf?

 16. vidim sad da se sve stranice mogu prebacit u jednu? fb zeza ili sad rade na tome’? hoće li mi netko odg -.-“

 17. GoranPrculjPraviProfil

  Mozes li mi reci,da ako namestim stranicu i promenim ime na tu sa kojom hocu da spojim,msm znam spajanje,ali posto me stranice nmz da se promeni kada predjes 100 fanova,dali ja mogu da promenim odmah ime,pa naprimer kada budem imao 2.000 fanova,tek onda da spojim?! Plss odgovori mi!!!VEOMA VAZNOOO!!!

  • SandraKravitz

   @GoranPrculjPraviProfil stranicu možeš da promeniš samo do 100 fanova

   profil možeš da promeniš kada budeš prebacivao iz profila u stranicu

   a da spojiš možeš kad god poželiš

 18. AnahiAniiPuenteOriginal

  Može meni netko pomoći?

  Ja sam dobila profil, želim ga pretvoriti u stranicu ali piše da trebam to učiniti sa računala s kojega je napravljen profil, kako da sad taj profil pretvorim u stranicu?

  • SandraKravitz

   @AnahiAniiPuenteOriginal to je najčešći problem koji se javlja, a zbog adrese tvog računara (IP), za koju pretpostavljam da nije dinamička, odnosno da se menja svako malo.

   koliko sam uspela da vidim iz iskustva drugih, nema nekog posebnog leka – jednostavno: pokušavaš, sve dok ti ne odobre

 19. MarkoNasticNasta

  @SandraKravitz Ee a jel ima neko drugo resenje,posto meni nemoze na profilu ime da mi se promeni u only – Counter strike klan ?! :/

 20. MarkoNasticNasta nemoze ti se promeniti zato sto ti stranica treba imati manje od 100 fanova da bih mogao mijenjati ime! :DAko zelite spojiti stranice stranice trebaju biti istog naziva npr: 1 str. : Blabla 2 str.: Blabla

  Kada promijenis da su istog naziva odes na jednu od te dvije stranice i kliknes Uredi informacije kada to kliknes sa lijeve strane pise “alati/izvori” kada kliknes na to pisace Merge duplicate pages i klikni na “Merge duplicate pages”

 21. @SandraKravitz joooooj….meni treba pomoc,ja sam imao profil od nekih 100 prijatelja,lazni…..i pretvorio sam ga u starnicu…..sada se yove kao stranica sa kojom sam htjeo da ga spojim ali ta strnica sa kojom sam htio da spojim mi je na pravom profilu,a ova sto je bila profil na njoj nmg da dodam admina…..sta da radim??

 22. uspeo sve ali mi se objave e vide totalno mrtvo -.-

 23. Pozz imam ja pitanjce, da li je moguce spojiti dve stranice, znaci ne mislim ljude sa profila da prebacim na stranicu nego da ljude sa stranice prebacim na dr stranicu? TJ da spojim dve fb stranice?

 24. Cao Sandra,
  odradila sam spajanje i frendovi su postali lajkeri ali su lajkeri nestali (dakle sad ima lajkera tacno koliko je bilo frendova na profilu) pa me interesuje da li je mozda i za to potrebno da prodje koji dan ili sam definitivno nesto pogresila?

  Hvala i veliki pozdrav!

  • Tako je, potrebno je da prođe neko vreme da bi se prikazao realan broj ukupnih lajkova – od nekoliko sati do nekoliko dana, a u zavisnosti od toga koliko ima fanova. Ako se dobro sećam, meni su se prikazali svi tek nakon 20-ak sati.

 25. Marko Petrović

  Mislim da je ovo malo glupo od strane facebook-a. Naime neko je godinama gradio facebook stranicu i ulagao novac, naravno i trud, dosao je do toga da neko ko je kliktao sa privlacnim stranicama odnosno fizickog naloga prebaci se u stranicu. Postavlja se pitanje ravnopravnosti. Nije fer,Stvarno..

  • Grešiš. Od samog nastanka Faceboka profili su bili SAMO za ljude (pojedince), a za kompanije su se pravile fan stranice i grupe. Ovo nije ništa novo, samo je kod nas novo, jer im je prepreka bila jezik.
   I meni je drago da je tako – ionako već duže vreme ne prihvatam zahteve kozmetičkih i ostalih salona i ne-ljudi za prijatelje. Jer je besmisleno.

 26. Ja imam profil i fb fan stranicu, dakle moguce je da ih spojim u jedno ?
  Ne moram da imam staru fb stranicu i novu fb stranicu nastalu od profila ?
  Jos jedan odlican tekst, unapred hvala na odgovoru.

  • Mogu da se spoje bilo koje dve fan stranice istog naziva – nema veze kako su nastale, da li su obe pretvorene iz profila u stranice, samo jedna, ili nijedna.
   Nadam se da sam pomogla.

 27. Prebacila sam profil u stranicu.Sada kada me neko trazi,pojavljuje se kao da je blokiran profil,ne izlazi stranica.Da li je i za to potrebno neko vreme ili sam nesto pogresila?
  Jos jedno pitanje,dobijam poruke od fanova koje ne mogu otvoriti.Zasto?

  • Da, potrebno je vreme da Facebook “shvati” da je to sada stranica i da se kao takva počne pojavljivati u pretrazi.
   A što se tiče poruka: sa tim se još uvek nisam sretala, moguće je da je u pitanju neki spam, ili na primer da su pošiljaoci obrisali poruke kad su ih poslali, pa se tebi vide na stranici kao nepročitane, ali ne mogu biti otvorene jer su obrisane iz sistema.

 28. Jos jedno pitanje.Zast sa stranice nemam pocetnu stranu kao na profilu.Mislim gde mi izlaze novosti prijatelja,statusu objave itd.?

  • Zato što profili imaju prijatelje, a stranice ne – stranice imaju samo fanove, i nije lepo da kompanije/brendovi/saloni “špijuniraju” svoje fanove ;)
   Mogu da se vide samo objave stranica koje su “lajkovane” sa te stranice.

 29. Da li postoji mogucnost da se stranica koja je bila profil ponovo vrati u profil?

  • Samo ukoliko je u pitanju osoba, a ne firma/kompanija/brend/salon lepote i ostalo.
   Znači, samo ukoliko si svoj lični profil pretvorila u stranicu, onda možeš da pokreneš proceduru vraćanja profila.

   • Jel možeš da objasniš proceduru vraćanja stranice u profil? Desilo mi se da mi je neko pretvorio od profila stranicu, sada ja kada udjem na svoj profil ne mogu nista da vidim. Pise kreiraj stranicu

 30. Pa onda verovatno zato ne mogu ni da citam i saljem poruke sa stranice :(

 31. Jel znas mozda program za spajanje dve stranice koje imaju VISE od 100 fana? Hvala!

  • Nije problem u broju fanova – nego u imenima tih stranica.
   Možeš da spajaš samo stranice koje su istog imena, nezavisno od broja njihovih fanova.
   A samo do 100 fanova može da se menja naziv stranice.

 32. Ne razumem ja nemam tu opciju

 33. pozdrav

  imam dvije stranice razlicitih imena, preko 200 lajkova , dali ih je ikako moguce spojiti? i ako jeste cije ime ostaje

 34. Draga Sandra, imam jedno pitanje, zelela bih da 2 FB profila spojim u jedan, i to npr. profil dzulika koji ima manje projatelja da dodam na fb profil dzuli koji ima preko 2000 prijatelja. Nije mi jasno u kom prvcu treba da uradim spajanje, tj. sa kog profila, da li da sve ove opcije uradim na onom sa manje ili sa vise prijatelja???
  Hvala unapred

 35. Draga Sandra, htio sam da pretvorim jedan profil u stranicu ( to sam prije radio nekoliko puta ) i sada sam naisao na problem. Naime pise mi ovo “An error has occurred while merging pages. This may be caused by your attempt to merge too many pages.” Zasto mi se ovo prikazalo i sta da radim?

 36. kako da vratim sa stranice na profil fb?

 37. Ja nemam ono merge..
  Kako to da mi se pojavi,sta treba da uradim?

 38. ja uistinu ovo ništa ne razumijem ali bi uistinu voljela da mi se taj naslov izmjeni jer sam je već zatvarala zbog tog naslova da se bar skrati i izbaci ostatak pa makar je i spojila s profilom…možete li mi se molim vas javiti na mail pa mi pojasniti …..unaprijed hvala

 39. Sandra ja sam to probala i nije mi ništa uspjelo napravila mi se posve nova stranica nije mi se spojila s ovom kojom sam htijela napisala sam isti naslov i ništa i nemam onaj merge pages ne znam kako ali sad sam od upropastila dva profila ma ustvari nisam ih ni koristila ali blesavo mi je …uistinu ne razumijem kako da to učinim..kad mi se napravila nova str s brojem prijatelja lajkova a ta na koju sam je htijela spojiti ostaje po starom……molim te odgovori mi kako uistinu mi nije jasno……..treba li neki link od te str ili šta ……

 40. Pozdrav Sandra,

  odlično si objasnila problem i rešenje, koncizno i efektno. Hvala ti.

  Po tvojim uputstvima krenuo sam u jednu operaciju koja će kako kažu potrajati barem 2 dana… sačekaću, nemam druge…

  Nego, dok čekam, da li možda znaš ako imam dva profila i fan stranicu, da bi sve objedinio treba da prvo dva profila promenim u stranice, jel tako? i onda te dve da pridružim ovoj od ranije? ok mi je logika? idem u dobrom pravcu?

  Da li kada budem spajao te 3 mogu da promenim naziv grupe? ili je možda rešenje da napravim četvrtu grupu sa željenim nazivom i ove 3 spojim sa njom? hm?

  • Koliko je meni poznato, možeš da povezuješ koliko god želiš stranica u jednu, sve dok se one identično zovu.
   Nezavisno od toga koliko si stranica uvezao u jednu, stranici možeš promeniti ime samo dok ona ima manje od 100 fanova – “lajkova”.
   Dakle, ukoliko neka od stranica ima manje od 100 lajkova, preimenuj je u ono što želiš pre nego što je spojiš sa drugom – koja, opet, mora da se zove isto kao i ta sa kojom je spajaš :)

   Hvala na komentaru, nadam se da sam pomogla :)

 41. Hej pozz,

  imam jedan problema,naime,imam svoj osobni profil i jedan mail,i drugi profil i za njega drugi mejl tj gmail.Pokusavam sada taj drugi profil prebacit u stranicu i sve okej,skine mi podatke i onda mi javi ovo-Please switch to a computer that you’ve previously used to browse Facebook.
  To ensure your account security, please complete this process on a computer you’ve used in the past. If this isn’t possible, please contact customer support from the Help Center.

  Jedan korak mi fali do prebacivanja i nikak da mi uspije,sve zivo sam probala =(

 42. Izvinite dali mozete da mi date vas link fejsbuka da mi vi to ucinite jer meni nesto nece da ucita pa dali bi zeleli ako nije problem?? Molim vas <3

 43. Imam dve stranice, jednu preko 8000 lajkova druga 5000 lajkova, htela bih da ih spojim, ali ne zovu se isto, a ime ne mogu da promenim, da li je moguce spojiti ih? Posto sam vec na jednoj dodala istog admina i tako ih spojila, ali sad nece. Hvala

 44. Cao

  svakako prvo da se zahvalim na ovom upustvu koje je odlicno. Uradio ili bar mislim da sam uradio ovako medjutim vec vise od desetak dana nece da mi se pojavi merge pages a stranice nose isti naziv. Jedna je http://www.facebook.com/OpstinaParacin.info a druga je http://www.facebook.com/ParacinInfo

  Da li moze da se prijavi ovo FB ili sta predlazete.

  Hvala

  • Hm, nisam se još susretala sa time. Možda može negde da se prijavi, pokušaj da pronađeš u Help forumu, pa javi.

   • Moja je greska bila. Ovako kada sam prebacio profil u fb stranu ja nisam dodelio meni (tj mom licnom profilu administratorska prava) vec je ostalo da se na ovu novu fb stranu prijavljujem sa emailom i sifrom koju sam koristio dok nije prebacena u stranu. Odmah kada sam sebi dodelio admininistratorska prava meni se pojavila opcija da spojim te dve strane.

    Nadam se da ce ovo nekom da koristi i da ste me razumeli gde je bio problem kod mene tj moja greska.

    Sandra jos jednom puno hvala tebi:)

    • Odlično, bravo – hvala što si podelio iskustvo sa ostalima, verujem da će nekome značiti.
     Veliki pozdrav :)

     • Sandra, imala sam jednu stranicu, potom sam promenila ime na profilu da bude identicno sa stranicom, odradila sve kako treba za spajanje i evo cekam vise od 2 dana ali nista se ne desava i dalje su dve odvojene strane. :( Sta da radim?

 45. Hvana na ovome pre svega, meni je ovo sve super radilo, ali kada sam pokusala da pretvorim profil u stranicu juce, to nij islo dobro, kada sam kliknula na ovj link za promenu stranice u profil, i kliknula da nastavim, otisla na mejl koji su mi poslali i tu bi trebalo da me neki link vodi dalje, ali dobila sam neki zbunjujuci mejl: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3488_425503867520088_1476878368_n.png Moze li neko da mi pomogne?

 46. Jesam, sve sam uradila, stiklirala stranicu sa istim imenom i sve redom sto treba i na kraju kad kliknem na merge pages ne desi se nista, ne pise ni da su spojene. Gledala sam snimak u kome se objasnjava kako i sta, tamo kad je sve zavrseno pise stranice su uspesno spojene ili tako nesto, a meni to ne pise :( Da li ima neke veze koju stranicu kojoj pridruzujem? Ja sam pre mesec dana pretvorila jedan profil u stranicu i pre neki dan sam na drugom profilu promenila ime i takodje ga prebacila u stranicu i zatim sam pokusala da ih spojim. Na prvo napravljenoj stranici nema opcije da dupliram stranice a na ovoj drugoj ima. Da li to ima neke veze?

  • Hmm, nisam se do sada sretala s time. Jedino što mogu da ti savetujem jeste da sačekaš još malo, još koji dan, pa onda probaš ponovo.
   Na kraju procedure mora da ti ispiše da je uspešno završena (ako jeste), tako da sve dok ne dobiješ to – znaćeš da nisi uspela…

 47. Da li bi trebalo ovako redom sve da ide: Kada kliknem na merge duplicate pages ojavi mi se druga stranica, ima kvadratic da se stiklira, kad je stikliram kliknem na merge pages. Zatim se pojavi ovo Although we will import all the fans and any check-ins you have, all other content from this duplicate page will be lost and permanently deleted. Are you sure you want to merge this page?

  Pages to merge Recent fan activity
  I ispod stoji ta druga stranica i ima opet samo da se klikne na merge pages. Kliknem na to i pojavi se ovako We found 1 Facebook web address associated with the Page you want to merge with this one.

  Your Facebook Page can only have one web address. Choose the one you want to use: Zatim izaberem koju zelim i opet kliknem na merge pages i posle toga na sekund pise loading i samo nestane :(

 48. Anja Mišković

  Znaci li to da dva profila od po 5 000 prijatelja mogu da spojim u jednu stranicu od 10 000?

 49. Pozdrav, sta se desava sa grupama koje smo osnovali putem tog profila, da li bi i one nestale?

 50. Šta uraditi kada FB ne želi pretvoriti profil u stranicu jer im se ime profila ne čini isto? :/

 51. ako ovo funkcionira jos hteo bih da pitam nesto

  ja kad sam spajao strane nisam promenio ime mog profila i fan strane da budu iste. sad je moj profil nestao. cak ne mogu ni da se ulogujen uopste na fb. vidim samo moju fan stranu ali sa polovicnim funkcijama. jel moze nekako da se ponisti ova procedura i da povratim moj fb profil

 52. fb profil postao stranica kako da ga vratim da opet bude profil. Unapred vam hvala!

 53. Postovana,

  Uspela sam da pretvorim profil u stranicu za svoji firmu, ali sam zaboravila da promenim ime i sada opet imam dve stranice sa razlicitim imenima :( Da li to nekako mogu da popravim? Sta da radim? Tek posle nekoliko meseci sam uspela da pretvorim profil u stranicu, i za to vreme sam zaboravila kako se menja ime. Postoji li neko resenje?

  Hvala unapred

 54. Do nedavno sam imao FB profil i FB stranicu istog imena.
  Sad FB profil pokušavam prebaciti u stranicu, no nakon što odaberem kategoriju, izaberem potkategoriju (uz automatsko od strane FB pridruženo ime profila koje je jednak fb stranici) stiže obavijest :
  “Kreiranje sadržaja pod ovim nazivom nije dopušteno. Pokušajte pod drugim nazivom.”
  Promenim li kategoriju, potkategoriju ili naziv uvek je isto obavestenje
  molim za pomoć, savet…
  pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *