Home » Da mislimo o tome » Pretraga po ključnim rečima: kako oterati?

Pretraga po ključnim rečima: kako oterati?

S vremena na vreme bacim pogled na svoj Google Analytics da vidim kako to sve ljudi dolaze na moj blog i šta ih zanima da čitaju, tačnije: šta im to Google poručuje da mogu da pronađu kod mene. Ismejem se svaki put kao niko, svega i svačega tu ima i obećavam da ću, ukoliko mi obaveze dozvole, jednom nedeljno da vam odgovaram na pitanja iz ključnih reči.

Ovaj put mi je nešto zapalo za oko, baš ovo prikazano na slici, a za šta je odgovoran, rekla bih, tekst pod naslovom 5 predloga kako oterati dosadne komšije s vrata.

Kako oterati dosadne goste?

Jednom prilikom sam pročitala negde sledeći savet: kada vam dođu komšije, rođaci, bilo kakvi gosti, je l’, pa ne znaju da odu, a vi baš imate svašta pametnije da radite, posolite im obuću. Ovo, naravno, podrazumeva da prvo naterate goste da se izuju, mada mislim da je to malko izašlo iz mode. Recite da ste upravo oprali tepih, na primer.

Ne znam da li deluje, nisam isprobavala, ali sam, očito, zapamtila. Imam pamćenje kao slon i pamtim i šta treba i šta ne treba, ali kako, zaboga, da zaboravite tako neki savet?! :)

Ako je neko isprobao, ili planira da isproba – neka javi rezultate. Da znamo, da se ispomažemo. Može i da zatreba, al’ sigurno neće da škodi. A čim ne škodi…

About Sandra Kravitz Simonović

Web preduzetnica od 2011. godine - osnovala agenciju Šnajderaj, za krojenje društvenih mreža po meri, koju 2013. zbog proširenja posla preimenuje u agenciju za poslovno (web) savetovanje Marketing ITD. Govorila na nekoliko regionalnih konferencija, rado prenosi drugima znanje i iskustvo. Srećna mama Mateja i Maše. Preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Check Also

Sve smo mogli mi, ili: kako su Srbima igre važnije i od hleba

Novi Sad je za pevanje na Trgu u novogodišnjoj noći Bajagi dao tri miliona dinara, Zvonku …

One comment

  1. Poslednje je apsolutno najbolje, mora da je to bio gospodin Bandar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *