Pretraga po ključnim rečima: kako oterati?

S vremena na vreme bacim pogled na svoj Google Analytics da vidim kako to sve ljudi dolaze na moj blog i šta ih zanima da čitaju, tačnije: šta im to Google poručuje da mogu da pronađu kod mene. Ismejem se svaki put kao niko, svega i svačega tu ima i obećavam da ću, ukoliko mi obaveze dozvole, jednom nedeljno da vam odgovaram na pitanja iz ključnih reči.

Ovaj put mi je nešto zapalo za oko, baš ovo prikazano na slici, a za šta je odgovoran, rekla bih, tekst pod naslovom 5 predloga kako oterati dosadne komšije s vrata.

Kako oterati dosadne goste?

Jednom prilikom sam pročitala negde sledeći savet: kada vam dođu komšije, rođaci, bilo kakvi gosti, je l’, pa ne znaju da odu, a vi baš imate svašta pametnije da radite, posolite im obuću. Ovo, naravno, podrazumeva da prvo naterate goste da se izuju, mada mislim da je to malko izašlo iz mode. Recite da ste upravo oprali tepih, na primer.

Ne znam da li deluje, nisam isprobavala, ali sam, očito, zapamtila. Imam pamćenje kao slon i pamtim i šta treba i šta ne treba, ali kako, zaboga, da zaboravite tako neki savet?! :)

Ako je neko isprobao, ili planira da isproba – neka javi rezultate. Da znamo, da se ispomažemo. Može i da zatreba, al’ sigurno neće da škodi. A čim ne škodi…

Pretraga po ključnim rečima: kako oterati?

One thought on “Pretraga po ključnim rečima: kako oterati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top