Umesto #FF-a, ove godine pravim listu najboljih tvitova. Da, baš to što mislite: upravo sam skrolovala do kraja interneta (@TamaraMiskovic), a pred vama su najfejvovi od najfejvova. Naravno, pošto sam u žiriju samo ja, lista je potpuno subjektivna – što vas ne bi trebalo omesti da u komentarima ostavite linkove do tvitova za koje smatrate da bi bilo dobro da su ovde.

Srećna vam nova lajna, tviteraši!

[Dodatak] Info: @nadimak je link do tvita, pa možete da ih fejvujete i RT-ujete i sami :)

@petarV: Hristos se rodi. Jebi ga. Probasmo ga ubiti pucnjavom kao svake godine, ali jebi ga, rodi se!

@vojislavzapravo: ako je tviter kafana, dm je ono kad te munem ispod stola

@drazen_jankovic: Svaki put kad moram nekome da objasnim šalu, jedan jednorog se saplete, nabode na svoj rog i ispusti dušu u lokvi svoje raznobojne krvi.

@neshasr: bolje da si ukrala kuvara :) RT @DragaLepaJela: ukrala sam kuvar!

@MarkoBozic: A ljudima koji i najlepšu vest useru svojim životnim nezadovoljstvom i frustracijama bih prste sekao da više ne seru po svemu na internetu.

@eniac: Bio sam social media ekspert sve dok nisam shvatio da moja prva komšinica ima 150 lajkova na pesmu od Vesne Zmijanac. Tad sam pao.

@LanaAndric: Poslanik SPS-a u izjavi kaze rahibitujemo i rahibitacija i on ima stav o nečemu što ni ne zna kako se zove, on glasa i odlučuje za nas.

@stonexman: Roditeljima čija su deca postala redovni studenti čestitamo . Ostale podsećamo da cena bubrega na tržištu ume da dosegne cenu od 10.000 evra!

@JKamatovic: čekam sneg i kad uveče veju one krupne teške pahulje pa ceo grad utihne, ulice prazne kao nedeljom a ti čuješ kako škripi svakim korakom

@mcbojah: Kad budemo jednom videli vlasničku sturkturu Twittera, a ono @torbica no. 1 RT @mckrack:@mcbojah Mislis: Kizo, jel sav ovaj tviter tvoj?

@pitbullterijer: volim kad nebitni ljudi zatvore svoj zid na fejsu kad im je rođendan,ne moram da se pravim da mi je stalo.

@torbica#onokad sam dovoljno lud, zato me volite ili mrzite, ali ja volim sve vas :)

@SadClown: Ako bi mi neko dopustio da zabodem sebi nož u oko jer je to moje PRAVO, taj mi nije prijatelj. Prijatelj bi pljunuo na to moje PRAVO.

@njitza_ubitza: Zove mama sa posla i kaže:”Sine molim te nemoj da kažeš da si u hari krišnoj i da se baviš prostitucijom”.#popis

@Galeb666: Meni bi baš bio bedak da uveče sretnem Milku Canić. Ne bih znao šta da joj kažem, a da ne misli da je zajebavam.

@SoraZG: Klijent je počeo dizajnirati. Na kraju ću ga morati pitati kol’ko sam dužan.

@LanaTepavac: Ne shvatam ove žene što se foliraju da ne znaju da kuvaju. Kao nije riba ako joj i čaj ne zagori. Pa koliki IQ ti treba da otvoriš kuvar?

@Lesa_ns: ja sam zver u krevetu, spavam kao medved

@sloba_milosevic: Na Sajmu najprodavanije knjige Koelja i Bore Đorđevića. U nekoj drugoj zemlji ministar kulture bi izvršio samoubistvo.

@Mahlat: U ovoj zemlji i kad bi seo da jedeš govna neko bi te optužo da to radiš zbog lične promocije, mislim stvarno!

@ognjanovic: Ima Džej tih par pesama koje te nateraju na razmišljanje…ko nije pevao te pesme u kafani, sa ciganima, ne zna o čemu pričam

@Bokica13: Ubeđena sam da svi dizajneri prave sve skandaloznije stvari da vide šta bi sve kreteni oblačili da bi bili “u modi”

@vladaceric: Najbolji lični motivator – prelistavanje Glorije i pregled ko je sve kod nas, a bogami i napolju, javna i uspešna ličnost

@karapandza: Ako ti se ne sviđa gde živiš. Ili utiči na okolinu ili se preseli. Nisi drvo.

@masheenka: Majko prirodo, oprosti nam šumu stabala potrošenih na printanje raznih nacrta dokumenata koje na kraju niko ne čita…

@karapandza: LinkedIn mi kaže da je Božidar Đelić – “Just joined LinkedIn” i predlaže da se povežemo. On izgleda ozbiljno traži posao.

@RainDogBor: Dragi moji #placeniblogeri kad dođete dotle da vam plate da NE pišete, onda ste face :)

@fandrejevic: Ključna stvar je poznavati ljude i sve se lako reši.

@vladanzirojevic: @Xpirit69 Nismo najgori, eno Nigerija na 1. mjestu optimista na svijetu. Ladno su povjerovali u one mailove što sami šalju.

@BrankaVookovic: Današnjoj Srbiji su dovoljne jedne novine i jedna televizija. Svi objavljuju isto, čak su im i štamparske greške i bagovi isti.

I fejvovi nad fejvovima:

@queenjungle: Tviter da uvede opciju štampanja favorita, za koji đavo fejvujem, ako ne za spomenar?

@ViktorPrvi: Pre upotrebe Tvitera posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom.

P.S. @markodrazic: Bilo bi zanimljivo organizovati izbor za tvit godine. Kakvo bi samo ludilo nastalo!

Photo: http://www.b2bmarketinginsider.com