Uslovi korišćenja

Preuzimanje i korišćenje tekstova:

Svaki tekst je slobodan za dalje deljenje bez prerade teksta i uz navođenje izvora, pod sledećim uslovima:

Nije dozvoljeno kopi/pejstovati tekst bilo gde kao svoj.
Ukoliko želite da preuzmete i kod sebe objavite neki tekst, u obavezi ste da navedete izvor u jednom od sledeća 2 oblika:

  1. “Preuzeto sa www.sandrakravitz.com
    Uslov je da URL bude jasno vidljiv, i da bude u obliku hiperlinka (osim u slučajevima kada to, iz tehničkih razloga, nije moguće, poput objave u printu).
  2. Ukoliko se pozivate na tekst, učinićete to tako što ćete u prvom ili drugom pasusu svog teksta  linkovati neki deo neke rečenice do teksta o kojem je reč (kako je učinjeno u ovom primeru).

Dodatak od 16.8.2015.
OD NAVEDENOG DATUMA NIJE DOZVOLJENO PREUZIMANJE CELOG TEKSTA ZA OBJAVU NA DRUGOJ WEB LOKACIJI! Možete preneti delove, uz navođenje izvora kako je naznačeno, ali prenošenje čitavog teksta više ne odobravam.

Ukoliko vam se ovi zahtevi ne dopadaju, nemojte preuzeti (se pozivati na) tekst.
Ovo nisu izmišljena pravila autora ovog bloga, već dobra i ustaljena praksa na Internetu.

Ukoliko se nekim slučajem oglušite o ove uslove, biću slobodna da svoja autorska prava potražim u relevantnim institucijama, i neću se osećati loše zbog toga.

Nije dozvoljeno korišćenje tekstova i prezentacija u poslovne svrhe bez prethodne konsultacije sa autorom, tj. sa mnom.

Deljenje na društvenim mrežama:

Tekstove slobodno delite po Facebooku, Twitteru, Google Plus, LinkedIn i svim ostalim društvenim mrežama, po pravilima svake mreže ponaosob.

Komentarisanje:

Za komentare ste odgovorni samo i isključivo vi, a šta će od komentara biti vidljvo odlučujem ja. U tome mi pomažete time što dajete validne e-mail adrese (ovo se još kaže i: stojite iza svojih reči), ne vređate mene ili druge komentatore, ne koristite ružne reči i neprimerene izraze.

Komentari koji nisu u skladu sa napomenutim uslovima neće biti objavljeni, ali ni obrisani – ostaju sačuvani zajedno sa IP adresom sa koje su ostavljeni, imajte ovo na umu pre nego što se odlučite na vređanje i govore mržnje.

Za sve nedoumice info[@]sandrakravitz.com stoji na raspolaganju.

Hvala.

One thought on “Uslovi korišćenja

  1. Postovana Sandra,
    u svom komentaru o psu dzek rasel ste napomenuli da mozemo da vas zamolimo za kontakt sa odgajivacem. Zelim da nabavim takvog psa pa vas molim da mi posaljete kontakt.
    Unapred zahvalan Stevan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top