Besplatne teme za email newsletter

Četvrti utorak u januaru donosi još jedan besplatno tekst – ovoga puta to su besplatne teme za vaše email newsletter, odnosno novosti i obaveštenja koje šaljete putem maila posetiocima svog bloga, web stranice, udruženja i slično. Sama email newsletter tematika je mnogo šira od prostora koji će zauzeti ovde, pa obećavam da ću se njome pozabaviti dodatno u nekom od narednih tekstova. Za sada će oni koji već imaju pokrenute kampanje, ili planiraju da ih pokrenu, a imaju neko predznanje moći da pronađu novi izgled za svoj newsletter.

Čak i ako koristite neki od servisa koji vam već nudi besplatne teme, nije loše ponekad pogledati i šta se još može pronaći. Vaš email ne mora biti dosadno uobičajen – uostalom, poslali ste ga da vas promoviše. S vremena na vreme nije loše promeniti izgled uobičajenog obaveštenja koje ste slali, sigurno je da će promena izazvati efetak (obratite pažnju, naravno, da taj efekat bude pozitivan).

MailChimp – www.mailchimp.com

Ukoliko koristite servis za slanje novosti i obaveštenja, velika je verovatnoća da koristite upravo ovaj. Besplatan je do 2.000 registrovanih mail adresa i do 12.000 poslatih mailova mesečno.  Veliki proj tema za newslettere su besplatne, a možete ih pogledati u delu Email templates.

Campaign Monitor – www.campaignmonitor.com

Još jedan servis za slanje mailova, a nudi vam i 36 besplatnih tema, koje možete preuzeti i koristiti u svom servisu.

Newsletter Templates – www.cakemail.com

U ponudi je ukupno 23 teme: 6 osnovnih tema i 17 naprednih. Jedina zamerka je da ne možete pregledati temu pre nego što je sačuvate na svom računaru.

Benchmark Email – www.benchmarkemail.com

Dvadeset interesantnih tema – sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Psd Freebies – www.bestpsdfreebies.com

Ovih 5 tema ćete morati da platite, ali ne novcem, nego ili tvitom ili “lajkom” (pay with a tweet) – što i nije tako mnogo. Sačuvajte ovu web adresu negde, obzirom da često objavljuju interesantne besplatne ikonice, web dugmiće i slično.

Ovo su neke od web lokacija na kojima možete pronaći besplatne teme za svoja mail obaveštenja – newslettere.

Ukoliko ne želite da propustite sledeće objave o besplatnim korisnim stvarima sa Interneta, prijavite se na naš newsletter (ne prodajemo e-mail adrese, ne šaljemo spam mailove – čak ni čestitke za nove godine, božiće i rođendane – dakle, dobićete u inbox samo ono zbog čega ste se prijavili: mail svaki put kada bude objavljen novi tekst):

* obavezno popuniti


Ukoliko smatrate da bi ovaj tekst mogao biti koristan i nekom drugom, podelite ga s drugima.

Takođe, ukoliko postoji nešto što biste želeli da pronađemo besplatno za vas, napišite u komentarima.

Besplatne teme za email newsletter

One thought on “Besplatne teme za email newsletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top