Nosi ME s ljubavlju

Moja ljubav prema nošenju dece je verovatno već dobro poznata svima u mojoj okolini, virtuelnoj i “opipljivoj”. Zbog toga što verujem u nošenje beba vrlo rado prenosim svoje iskustvo dalje, trudim se da zarazim što više mama, tata, tetki i ostalih tom idejom – i mogu vam reći da mi zaista ide od ruke. Broj mama koje su mi se prezadovoljne javile da su zbog moje ljubavi prema nošenju i same htele isto da probaju i postale zaljubljenice raste svakog dana, a sigurna sam da će se neke od njih i javiti u komentarima.

Zbog toga što verujem u nošenje beba i dece želim da to proširim dalje. Želim da to ne budu više (samo) fotografije i po koji sporadični tekst na ovom blogu. Želim da pokrenem nosi.me – web lokaciju za sve nas koje smo zaljubljene u nošenje i sve vas koji ćete to tek postati.

Ideja mi je da nosi.me bude mesto gde ćete moći pročitati savete i preporuke, ali i pogledati video i foto uputstva. Želim da imam i deo sa prodajom i razmenom polovnih marama i nosiljki. Želim da promovišemo samo ergonomski ispravno nošenje dece. Želim da sve ono što u svetu odavno postoji na svim većim jezicima donesem i u region na ovaj naš, svima razumljiv.

Od ideje do realizacije, ma koliko ona bila dobra, veliki je put. Plan imam, sredstva imam. Nedostaje mi samo nosi.me adresa. Konkurisala sam na odaberi.me program za dodelu premijum .ME domena, i iskreno verujem da imam dovoljno dobru ideju za jedan premijum domen.

Ako želite da me podržite sve što je potrebno jeste da mi se pridružite na Facebook stranici Nosi me s ljubavlju i/ili na Twitter nalogu @nosi_me, Instagram @nosi.me.

Za ovaj konkurs se ne broje vaši lajkovi, srećom – ko će dobiti domene za koji je konkurisao odlučuje samo i isključivo žiri, ali podrška sigurno ne može da odmogne.

S obzirom na to da je ideja tek krenula da se razvija, ne zamerite što nemam logotip niti još uvek profesionalne fotografije, ali biće i toga uskoro, obećavam.

Šta ukoliko ne dobijem nosi.me? Pa ništa – uradiću sve ono što sam želela, ali na drugoj web adresi. Samo bih zaista volela da to bude baš nosi tačka me :)

Hvala vam.

Nosi ME s ljubavlju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top