Kako da me kontaktiraju fanovi moje Facebook stranice?

Verujem da su se svi koji vode makar i fan stranicu svoje ličnosti zapitali na koji način da olakšaju svojim fanovima da ih kontaktiraju. Najjednostavnije je, naravno, da vam na vašem wall-u napišu ono što žele. No, nije svaka komunikacija za široke narodne mase. Zato smo otvarali profile sa kojih smo slali poruke, upućivali fanove da nam pišu na mail, pravili Static FBML stranice.

Neko se, srećom, potrudio da nam olakša posao, i neizmerno mu hvala na tome.

U pitanju je Contact Form, aplikacija koju nije razvio Fejsbuk (nije im, očito, palo na pamet da urade tako nešto, inače verujem da bi ovo implementirali kao uobičajen deo svake fan stranice).

Procedura je veoma jednostavna: odete na Set up your contact form, date odobrenje koje je potrebno, popunite potrebne podatke i – vaša FB fanstranica ima svoju kontakt formu. Za sada je formu moguće postaviti samo na engleskom jeziku, ali videh da su tražili pomoć oko prevođenja i na ostale jezike, pa tako (želim da) verujem da će uskoro biti dostupna i na srpskom.

Naravno da će biti dovoljno dokonih ljudi da to zloupotrebe. No, veruem da će naići na široku primenu.

[IZMENA] Promena izgleda Facebook stranica i uvođenje Timeline izgleda je donelo i novu opciju: Messages, odnosno – poruke, gde svaki korisnik Facebooka može da vas kontaktira, no – opet, nije loše imati i ovu opciju, za slučaj da neko poželi da ostane anoniman.

Kako da me kontaktiraju fanovi moje Facebook stranice?

7 thoughts on “Kako da me kontaktiraju fanovi moje Facebook stranice?

    1. da, stvarno je vrhunska aplikacija
      naleteh slučajno na nju, tražeći neke ideje za klijenta, i morala sam odmah da podelim sa svekolikom internet zajednicom srbije :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top