Klikni na sliku za sve tekstove iz kategorije Gosti na blogu

Ipak nisam uspela da ga ubedim da postavi kod sebe na blog, razlozi su mu dosadni i nimalo Dudarim-like. Umesto linka me je u mailu sačekala finalna verzija blogposta kojem sam se juče toliko smejala. Prenosim vam je prostim copy/paste, iliti kopiraj/nalepi, a možete ga pročitati i sa print screen fotografije u prilogu, kako vam lepše i lakše.

Овај пост је написан као подршка колегиници Змуи, која је у тучи са роботима и оркама умало остала без зихернадле.
Свака сличност са стварним фестивалима и офлајн стварима је случајна и плод маште.

Саопштење које добих на мејл:

“Здраво другари!

За ову годину спремили смо вам над-кул изненађење, толико је суперишкасто и свашта нешто да се цела редакција најежила кад је шефица нашег корпорејт-имиџ-процесинг јунита дошла на ту идеју! Ове године решили смо да дневна карта кошта само три иљаде еура! Зар то није флафичасто?! То наравно није зато што смо годинама постали алаве свиње којима није стало ни до чега сем до лове, него зато да вама помогнемо! Ајмо сада сви један ЈУПИ-ЈЕЕЈ! Помислите само… кад нас искеширате са три сомића, све ваше бриге нестају! Нема више да лупате ваше хип-вонаби-нешто мозгиће шта ће једете, дал бурек, сланину, чварке ил мармеладу… нема бре ништа да једете, пизда вам материна само би ждрали нешто, ал зато та четри дана нашег врло фестивала има да вам буде мећава од готивљења. Довешћемо… па… јебига… кога и сви други, мислим, штајазнам, ко већ буде имао албум и буде на турнеји а да није пизда да тражи не знам колко… АЛ ИМА ДА БУДЕ НАЈЛУЂЕ ДО САД! ЈЕЕЕЕЕЕ!

Смислили смо и нову фору која је у ствари штос за ваш мобилни. Само један клик, преузмете три гига, и са дисплеја вам се насмеши Ди Џеј Мркела који вам изрецитује где на фестивалу има се купи водено и млако пиво. “Јес да није ни за красни, ал је барем скупо!” (овај слоган је брејнстормовао наш ејч-ар за пи-ар на фејс-ту-фејс колаборејшну ономад.)

Увели смо и токене за клоње, тако да ако вам се ове године не прикаки на време (ихихихихихи!), можете да сачувате токен са сличицом угља и за следећу годину! Токени за шишкиришкање (они са сличицом белоушке и жбуна) важе само за једну сезону, јер свакоме се дневно бар једном припиша, тако да нисмо у фазону да фејкујете и да нас закидате тако очигледно. Мада, наш риск-асесмент-дивижн је прорачунао да се сваком омладинцу/омладинки бар једном и присере, тако да нема разлога да се суздржавате. Међутим, ми поштујемо љуцка права и имаћемо посебан штанд са промо материјалом “Како да прднем до чепа а не усерем се” који објашњава тактику за ђидање какања за све вас који би да се штекате и не трошите токене за смрду. Ако после будете гладни, имамо и суве сендвиче с нечим зеленим и кајзерице с оним другим.

Ми волимо да рециклирамо!
Зато сво водено млако пиво које попијемо, ми стуштимо у преливене Тои-Тои. Неко је био злонамеран па је на неком форуму, пизда му материна а неко нас стално олајава по тим форумима, реко да наше клоње смрде! Оћемо да кажемо да то није тачно, него да имају резак мирис амонијака, а то што неко не зна то да препозна и свати, знак је његове заосталости и затуцаности и нама ни не треба и нек иде у Гучу па нек тамо једе пљескавице од меса и пије пиво из лименке! Но добро… не може се баш све рециклирати… ето рецимо пластичне чаше. Винча и Ветерник онолики, шта фали, ионако се пластика дезинтегрише кад и Кеопсова пирамида, тако да ће једном бити од њих и туристичка атракција! “Мислимо на генерације које долазе!” (иду нас слогани ко блато Мејн стејџ)

За вашу безбедност бринуће редара батаљона, тако да бићете баш “Сејф фром харм”, како то дивно опеваше “Месив Атек” за које је 2004. дневна карта била десет еура на дан концерта. То што је лане дневњак за “Продиџи” био шездеседам евра, то је због вашег доброг провода! Па замислите да је карта била мање па да нам дођу и Војвођани, те дебељуце без пара што би само музику да слушају и да се проведу у свом граду… можда би угрозили неког пијаног Енглеза, пу пу далеко било…
Пуно редара, другари! Не брините… и даље ће да буде шибања, трулих кобила и других друштвених игара на срећу… али барем ће се потрудити да одузму сваку флашицу са водом, ту враголасту направу која је избила више очију и просула више црева него Дени Трехо, Стивен Сигал и Чак Норис заједно.

Понеки посетилац нам се провуче кроз црну хронику, ал то је све ван фестивал граундса, ми унутра безбедно сместимо 50.000 људи и обавезно се помолимо и освештамо сву опрему. Ове године нам је Попа диго марже на свештање, па ни после десет година нисмо успели да купимо и метнемо једну сијалицу на жицу тамо код улаза лево од Сата. А тели смо мајке нам. Имали смо и транспарентне тендере за филипсову намигушу, неонку, новогодишњи чмичак, кинеску прчкицу и свица у тегли, али то је и даље 100 динара више него да неко скрши врат. А и на коју фору да се неко баш ту саплете, па од чега да се напије?! Од пива неће сигурно…

Ето тако… пљуните нам кинту па вам пошаљемо ваучере да их замените у банци. Добро, не баш свакој банци, оној једној банци. И не свим пословницама. Оне две које раде до пет. Или их замените за omg-wtf-ftw готивне наруквице на дан ивента, заједно са зилијон знојавих јупи друшкана ко што сте и сами. Ако то не урадите, онда сте најобичније барабе и шалабајзери, који би да уназаде Србију, спрече евроатланске оначуднареч, черупате пилетину прстима, а богами чини нам се и штекате Ралета негде у подруму.”

Пуно вас волимо и бескрајно бубилишемо!
Сунђер Боб и Патрик

www.dudarim.com