Video/audio blog? Ume to i biti dobro

Kao dosta mlađa sam, pretpostavljam kao i svi drugi adolescenti, imala veliki problem sa tim da priznam kako nisam (bila) u pravu tvrdeći nešto, zastupajući određeni pogled na stvari. Međutim, kako smatram da sa godinama čovek mora emotivno da raste i da se društveno razvija, da radi na sebi i svojim osećanjima, često sam se navodila da izmenim pojedine stvari na koje su mi drugi skretali pažnju da su loše. Tako sam naučila da ne upadam drugima u reč, što je meni pričalici zaista bilo teško čak i da pokušam. Naučila sam da kažem izvini. Naučila sam da priznam da sam pogrešila, i da prihvatim da nije moj stav jedini ispravan.

Ono što je još bitno jeste da sam uvek spremna da promenim mišljenje o nečemu, ako mi daš dovoljno dobar razlog za to.

Pre skoro mesec dana napisala sam tekst Video/audio blog? Ne, hvala, iznoseći mišljenje o istima, a koje je jasno i iz samog naslova.

Onda smo iz zezanja na mini #tweetupns snimali “live blogging”.

Onda sam kod Marije pogledala Ivin video Ja nisam umetnik.

Onda sam poslušala Bojanov [Audio post] O novogodišnjim odlukama i još koječemu i Šivonin Christmas Caroling. My style. ;).

Pošto su navedeni zapisi ostavili prilično dobar utisak na mene, naveli su me da preispitam svoje mišljenje o video/audio blogovima. Zaključak nije bilo teško izvući: na pogrešne sam podcast-e nailazila.

Izvinite, video/audio blogeri, što sam pogrešila i sve vas zajedno strpala u recycle bin.

Nije teško promeniti mišljenje, kada imaš dovoljno dobar razlog za to.

Mislite o tome.

p.s. sa zadovoljstvom u komentarima prihvatam linkove do dobrih video/audio zapisa, ko zna šta sam još dobro propustila!

Video/audio blog? Ume to i biti dobro

4 thoughts on “Video/audio blog? Ume to i biti dobro

  1. Hah, sad odgledah SpikAp vol.1 & vol. 2. Koji ste vi nerdovi! :* :) Šalim se, super ste.

    Kapiram da je sa video/audio blogom ista stvar kao i sa običnim. Sigurno da ima glupih i besmislenih "primera", ali imaš i likove kao što su Ze Frank ili Gradual Report koji su fantastični.

  2. Od domacih pratim pescanik (pescanik.net) i retrovizor (http://goo.gl/55j2t) a od stranih vecinom podcaste posvecene muzici (uglavnom reggae dub) i posvecene linuxu.
    Steta sto kod nas ne postoji vise (redovnih) podcasta (valjda se tako kaze), cak ni radio emisije nemaju svoje online izdanja :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top